בלוג

שם הפרויקט: Quest

שם מנהל הפרויקט: ברוך אנג'לקוביץ'

פרויקט קווסט הינו פרויקט ייחודי ברמת גימור מהגבוהות ביותר שידעה חברת "יניב הנדסה
ובנייה בע"מ" הודות לשיתוף פעולה מדהים בין האדריכלית לבין מנהל העבודה בשטח, יחד
עם פונקציות שימושיות מהתקדמות ביותר.
הפרויקט נבנה על שטח של 500מ"ר ושוכן במרכז עזריאלי החדש בחולון, כחלק מהניסיון
להקל על העובדים בכניסה והיציאה לתא הגדושה בכל יום.
החברה בארץ משמשת כשלוחה לחברת קווסט העולמית המתמחה באבטחת חברות
מיחשוב ואתרים.
הפרויקט מורכב מארבעה חדרי ישיבות גדולים, שני חדרי ישיבות קטנים, פאן רום, קפיטריה
גדולה ואופן ספייס רחב ידיים המשמש בעצם את כל עובדי החברה כולל ההנהלה.
הפאן רום מכיל כדורגל שולחן וטלוויזיה עם משחקי פיפ"א בחדר אקווריום עם רצפת פרקט
מבודדת ונינוחה.
חדרי הישיבות מאובזרות בחשמל חכם המתאפיין בכיבוי/הדלקה של מערכות המיזוג
והתאורה עם השהייה – רגש תנועה.
בנוסף, לתאורה בחדרי הישיבות יש אפשרות של עוצמות תאורה שונות ואפשרות של תאורה
.DOWN & UP
הקפיטריה בנויה כך שהמערכות השונות גלויות לעין, יחידות המיזוג והתעלות נצבעו בשחור
כצבע התקרה ונותנות תחושה תעשייתית בדיוק כמו שהאדריכלית ניסתה ליצור. יחד עם
זאת ארונות המטבח, האבזור וצבע הקירות נבחרו בקפידות יתירה ושימת דגש על מראה
מודרני ואקלקטי.
האופן ספייס, היכן שכל עובדי החברה יושבים החל במנכ"ל וכלה בעובד החדש מכיל גם כן
מערכות גלויות לעין בדמות תעלות ויחידות מיזוג, תעלות חשמל ותקשורת, גופי תאורה
אישיים לכל שולחן המאפשר הדלקה UP & DOWNוכמובן יחידת חשמל אישית לכל עובד.
דבר נוסף שגורם לעובד לעבוד בצורה הנינוחה ביותר הינו השולחן המתכוונן המאפשר
לעבור ממצב של ישיבה במספר גבהים למצב של עמידה במספר גבהים וכך, ולו במעט,
להקל על העובד בקצה שלא יתעייף בתנוחות השונות.
כל התקרות באתר נבחרו בקפדנות יתירה עמ"נ לספק תחושה אקוסטית גבוהה ככל הניתן.
באופן ספייס שם יושבים כולם קיימת תקרת ספוגים מעל המערכות עמ"נ לספוג את הקולות
והצלילים העולים מהשולחנות. בחדרי הישיבות מורכבים תקרות עשויות עץ המספקות מראה
מודרני וחמים יחד עם אקוסטיקה מלאה כיאה לחדרי ישיבות. במסדרון הראשי יש תקרות
גבס המאובזרות בגופי תאורה חכמים העובדים על מגנט ומאפשרים מראה נקי.
בכניסה למשרדים יש סלון נחמד וחביב בעל גוף תאורה ייחודי המקנה מראה עשיר
למשרדים ומייחד אותם כבר בכניסה מכל חברות ההייטק בסביבה.
המשרדים שבנויים על שטח קטן יחסית גרמו לירידה עד לפרטים הקטנים ביותר ולתוצאה
פשוט מושלמת, וכל זה בשלושה חודשי עבודה בלבד