בלוג

שם הפרויקט: ורוניס

שם מנהל הפרויקט: רודי איבגי

פרויקט ורוניס ישראל ,מיקום – שנקר 7 הרצליה פיתוח בניין גב ים ,

פרויקט ורוניס נפרס על כ11,000 מ"ר המחולק ל5 קומות נפרדות הממוקם בבניין גב ים בהרצליה פיתוח .

תכנון : גינדי סטודיו – אדריכלית רונה הרמן

פיקוח : אחים מרגולין בניהול גל זוננשיין ופיקוח שטח יאיר ברקאי

הפרויקט מחולק ל5 קומות נפרדות שכול קומה הינה עולם שלם של פרטי ביצוע מורכבים ומיוחדים וגוונים שונים .

תיאור הפרויקט :

הפרויקט התחיל עם קומה 3 קומה של משרדי מנהלים ,חדרי ישיבות ועמדות עבודה בO.S

כולל קפיטריה קומתי פתוחה לחלל יפיפה עם קיר של אריחים אקוסטיים צבעוניים ומיוחדים של חברת וורקס , חדר יוגה מיוחד ואקוסטי הכולל חלל עם משטח גומי ברצפה צפה , קיר מראות ,חיפוי בדים אקוסטיים בהיקף כולל ווילון אקוסטי מיוחד , אתגר רציני היה

ניסור רצפה ותקרה בין קומות 1,2,3,4, והרכבת גרום מדרגות פלדה בחיפוי עץ אלון מה שנתן אתגר מאוד רציני של בטיחות וביצוע עם פרטי גמר מיוחדים הכוללים חיזוקי פלדה בכול קומה , קיר נגרות לטובת הרכבת אייפדים המפוזר בכול הקומות , סינרי מים היקפיים , מדרגות פלדה עם מעקים רשת , חיפוי עץ אלון גושני למדרגות .

קומה 4 בפרויקט כוללת חדר אוכל מרשים ביותר עם רצפה דמוי עץ משולשים ,בוטים ,תאורה תלויה ומיוחדת עם דלפקי הגשה שונים ומגוונים , הקומה כוללת מרפסת שמש של כ200 מ"ר עם חיפוי דק ופרגולת עץ תאורה ריצפתי מיוחדת , הכנה לעמדות אוכל לאירועים.

חדרי ישיבות בתפזורת בקומה ,ועמדות O.S .

קומה 1 הינה קומה כפולה בגודלה שכללה עבודה בבניינים 1+2 שטח כולל של כ4500 מ"ר ,

קומה 1 כוללת קבלה ראשית של החברה עם 2 עמדות ישיבה מעץ עם צמחיה , דלפק קבלה גדול ומרשים עם מחיצות פלדה הכוללות את לוגו החברה  , ריצוף פסיפס בשטח של כ600 מ"ר פתוח , חדרי ראיונות הבנוי במבנה סוכה נמוך מתקרת הבטון ובגוון אדום בוהק ובולט , מחלקה סגורה ומבודדת משאר הקומה לטובת סביבת עבודה שקטה , חדרי ישיבות בשטח של כ300 מ"ר המחולק ל3 חדרים עם מחיצה אקוסטית ניידת של חברת מיידסק , קפיטריה גדולה עם שולחנות ישיבה ו2 מרפסות גדולות הכוללות דק , עציצים, איים של צמחיה וסגירה של מחיצות זכוכית שקופה , בקומה זו בנינו חדר הנקה אינטימי ומיוחד , חדר ספא לטובת ספר ו או טיפולים בעיסוי , חדר קוסמטיקאית , מתחם מקלחות כ5 חדרים הכוללים אסלה כיור ומקלחון , קומה 1 המשך בנויה מחללי עבודה של OS חדרי מנהלים  וחדרי ישיבות וקפיטריה נוספת ,

קומה 2 אחרונה בביצוע כללה גם היא עמדות עבודה בOS , חדרי מנהלים , וחדרי ישיבות פזורים בקומה , קפיטריה קומתי .

כל קומה בוצע גוון שונה מה שהכניס צבעוניות רבה לפרויקט ועניין רב במעבר בין הקומות שעולים בגרם פלדה הפנימי , בצענו טריבונות נגרות בקומות לטובת ישיבה א פורמלי ,עבודות נגרות מיוחדת בוצע בפרויקט ע"י חברת וורקס עם רמת ביצוע מושלם על פרטי נגרות מורכבים ביותר כמו קפיטריות מיוחדות הכוללות אי בכול קומה , בריסטה בקומה 1 עם עיצוב בעץ , עבודה עם עץ גושני מיוחד כמו ספסלים , מתקני מגבות , חיפוי נישות בחדרי שירותים וכו.

הפרויקט כלל עבודות חשמל ,אינסטלציה, מיזוג , חיפויים מיוחדים כמו עץ ,פח גלי, בד אקוסטי וכו.

לסיכום :

פרויקט מיוחד ומאתגר עם אלמנטים לא סטנדרטים .

חייב לציין כי מערך הבקרה של יניב הנדסה עזרה במיוחד בניהול הפרויקט , דוחות שבועיים ללקוח הוכיחו את יעילותם בשקיפות בכול המתרחש בפרויקט מול הלקוח ויצרה קשר בונה מול הלקוח / פיקוח .